banner

טעמים נוספים בקטלוג

banner
banner
cover cover
משלוחים חינם בהזמנות מעל 100 ₪ לכל חלקי הארץ

נסגרו ההזמנות לחג הקרוב,
נתראה בחגים הבאים


מתכון- מוזלי ביתי

זמן הכנה: חצי שעה

דרגת קושי: כוכב אחד

המצרכים :

  • גרנולה (ראו מיד)
  • יוגורט – חצי גביע עד גביע לכל סועד
  • פירות פרוסים או קצוצים – ככוס לכל סועד (המומלצים: תפוזים, קלמנטינות, אגסים, קיווי, תפוחים)
  • דבש, סילאן

לגרנולה:

  • 400 גרם שיבולת שועל שלמה (לא אינסטנט)
  • כוס אגוזי פקאן
  • כוס שקדים, שלמים או פרוסים
  • 3/4 כוס גרעיני חמנייה
  • 3/4 כוס גרעיני דלעת
  • חצי כוס קוקוס
  • קמצוץ מלח
  • 100 גרם חמאה
  • כוס דבש או סילאן
  • כוס צימוקים או חמוציות

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את שיבולת השועל, האגוזים, השקדים, גרעיני החמנייה והדלעת, הקוקוס והמלח.
  2. ממיסים את החמאה בסיר קטן. מוסיפים את הדבש או הסילאן ומבשלים תוך ערבוב 3-4 דקות.
  3. שופכים את תערובת החמאה על תערובת שיבולת השועל והאגוזים ומערבבים היטב.
  4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  5. משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במרכז התנור 10 דקות.
  6. מערבבים את התערובת בזהירות בעזרת כף עץ, משטחים שוב ואופים 10 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון.
  7. כשהגרנולה מגיעה לטמפרטורת החדר (ולא לפני) מפוררים אותה בעזרת הידיים. מוסיפים את הצימוקים או החמוציות, מערבבים ומאחסנים בצנצנת אטומה. הכמות מספיקה לצנצנת גרנולה גדולה.
  8. למוזלי: מרוקנים גביע יוגורט לקערה או כוס גדולה. מפזרים כמות יפה מהגרנולה ומסדרים את הפירות. זולפים דבש, או סילאן ומגישים.

מוצרים פופולארים

לכל המוצרים

שקדים קלויים

15.90 15.80
לפרטים הוסף לסל
Phone 08-6161301